Skip to main content

Nyheter

En tvättmaskin betyder så mycket

Tvättmaskin
Och kanske mer än mycket ibland…

Hyresgästen Britt-Maries tvättmaskin pajade ihop. Då hon är till åren kommen och har långt till bostadsbolagets tvättstuga bad hon bolaget om att fixa en ny som hon skulle betala för. Precis som hon gjort tidigare. Men bostadsbolaget sade nej.

Det kunde ha slutat där, men ödet hade inte räknat med Nils-Olof Berg. Efter att Hem & Hyra publicerat en artikel om Britt-Maries situation så startade han en insamling och fick ganska snabbt ihop pengar till en ny tvättmaskin till Britt-Marie. De insamlade pengarna räckte också till flera paket tvättmedel bland annat.

Så rätt vad det var så dök Nils-Olof och Tom Jansson upp hemma hos Britt-Marie med en sprillans ny tvättmaskin och installerade den åt henne. Riktiga vardagshjältar!

En mycket nöjd Britt-Marie, 85, yttrade i sammanhanget följande helt makalösa kommentar: ”Det är ju jättemärkligt att det inte kan gå att ordna. Det är inte bara jag som gått och blivit äldre här omkring. Annat var det ju när man var 70” (!).

Läs mer om Britt-Marie och tvättmaskinseländet på Hem & Hyra: https://www.hemhyra.se/nyheter/lasarna-ingrep-nar-varden-svek-nu-slipper-britt-marie-slapa-tvatt/.
  • Skapad
  • Senast uppdaterad .